Last minute Egypte

Egypte is een bestemming waar het altijd zonnig is. Zelfs in de winter is het nog ruim 20 graden. Een super last minute vakantie naar Egypte kan op elk moment van het jaar. Bij een super last minute kun je morgen(of in ieder geval deze week) al genieten van de Egyptische zon. Last minute reizen naar Egypte worden in alle soorten en maten aangeboden.

Je kunt kiezen uit een reisduur vanaf 8 dagen en met een ruim aanbod aan hotels. De prijzen van een last minute vakantie beginnen vanaf 300 euro per persoon. Bij all inclusive hotels en 5 sterren hotels beginnen de prijzen vanaf 400 euro per persoon. De prijzen lopen op tot uiterlijk 900 euro per persoon.

De aanbieders voor een last minute naar Egypte


Cultuur, zon en duiken

Egypte is de bestemming voor een last minute zonvakantie. Binnen vijf uur vliegen kom je aan op deze bestemming. Het land heeft een rijke geschiedenis. Egypte beschikt over maar liefst zeven werelderfgoederen. De piramides, koningsgraven en tempelcomplexen, tijdens een last minute vakantie kunnen deze schatten allemaal ontdekt worden. Ook heeft Egypte uitstekende all inclusieve hotels, waar je heerlijk kan eten, drinken en ontspannen. De hotels zijn echt van alle gemakken voorzien.

Egypte is uitstekend geschikt als bestemming voor een last minute duikvakantie, vanwege de koraalriffen. Tijdens deze laste minute reis in Egypte zul je de Egyptische cultuur en het land ontdekken. De hoofdstad, Cairo, kan ook bezocht worden tijdens de last minute reis. Tijdens de reis moet je je euros omwisselen voor Egyptische Ponden.

Bestemmingen in Egypte

De populaire bestemmingen in Egypte zijn: Hurghada, Marsa Alam, Luxor en Sharm el Sheikh. Hurghada, Marsa Alam en Sharm el Sheikh zijn gelegen aan de Rode Zee. Deze badplaatsen zijn de bestemming voor zonliefhebbers vanwege witte stranden, heldere blauwe zee en een fantastische onderwaterwereld. De rijke geschiedenis kan uiteraard ook ontdekt worden bij deze badplaatsen. Deze plaatsen hebben allemaal uitstekende hotels, restaurants en een bruisend nachtleven.

Luxor ligt aan de oevers van de Nijl. Cultuurliefhebbers kijken hun ogen uit in Luxor vanwege de vele bezienswaardigheden. Je verblijft in deze plaats in luxe resorts met perfecte voorzieningen. Ook heeft Luxor een sfeervol centrum met restaurants en bars.

Over ons: Super-LastMinute.nl

Super Last Minute = vandaag boeken en deze week nog weg. Dit principe zorgt vaak voor een super scherpe prijs voor jouw vakantie! Super-Lastminute.nl levert informatie over deze manier van reizen en toont de goedkoopste aanbieders bij elk land.