Last minute zonvakantie

Zonvakanties zijn de populairste reisvorm en worden het meest last minute geboekt. Ieder jaar gaan er miljoenen Nederlanders met het vliegtuig, bus of auto naar een zonnig land. Super last minute zonvakanties kunnen geboekt worden als je morgen lekker op vakantie wil gaan. We gaan het daarom hebben over de mogelijkheden voor last minute zonvakanties naar jouw favoriete bestemming. Bekijk ook direct het aanbod van de aanbieders om een goedkope en leuke reis te boeken!

Vergelijk de aanbieders voor een last minute zonvakantie


All inclusive genieten in Turkije

Turkije is de laatste uitgegroeid tot een van de populairste vakantielanden bij toeristen uit Nederland. De grootste reden van deze groei in populariteit is het all inclusive principe, dit betekent dat je onbeperkt kunt eten en drinken in het hotel. De vakantieoorden in het zonnige Turkije zijn zeer luxe en de bevolking gastvrij. De temperaturen zijn in de zomer vaak boven de dertig graden, het heerlijke zeebriesje zorgt ervoor dat het prima uit te houden is in de Turkse zon! Er zijn ook veel excursies te boeken in de badplaatsen in Turkije, zoals jeepsafari’s en rondreizen door het ‘echte’  Turkije. Een last minute zonvakantie Turkije is er voor mensen die willen genieten van het lekkere weer en het heerlijke eten in de resorts.

Een last minute naar Spanje

Spanje is al tientallen jaren voor tienduizenden Nederlanders het favoriete vakantieland. Het zonnige land dat bekend staat om de heerlijke tapas is niet voor niets zo populair. De hotels in Spanje zijn over het algemeen erg goed verzorgd en ook de bevolking is zeer gastvrij.  De resorts in Spanje zijn meestal op basis van half pension of volpension. Ook de appartementen zijn erg gewild in de zomer, de prijs van een appartement is namelijk goedkoper dan een hotel en zorgt ervoor dat je zelf kunt koken maar ook uit eten kunt! In tegenstelling tot andere landen zijn de prijzen minder toeristisch, dit zorgt ervoor dat je voor een leuke prijs uit eten kunt in Spanje.

De Costa Brava, Costa Blanca en Costa Doroda zijn populaire regio’s onder de Nederlandse bevolking. Ook de eilanden Mallorca en Tenerife worden veelvuldig bezocht. Over het algemeen zijn de temperaturen op de eilanden hoger als aan de costa’s. Een last minute  zonvakantie Spanje is een aanrader voor Nederlanders die willen genieten van een schitterend land met heerlijke temperaturen en aantrekkelijke prijzen!

een zonvakantie in het zonnige Griekenland

Griekenland heeft alles in zich voor een fantastische last minute zonvakantie. Het land heeft een groot aantal schitterende eilanden met aantrekkelijke temperaturen en schitterende stranden. Populaire vakantieplekken op deze eilanden zijn onder meer Rhodos, Chersonissos, Kos, Lesbos en Corfu.

De hotels en resorts in Griekenland zijn over het algemeen minder bekend met het all inclusive principe, het aantal hotels die all inclusive vakanties aanbiedt is echter wel groeiende. Toch bieden de meeste hotels halfpension of volpension aan, de restaurants in Griekenland zijn echter ook heerlijk! De gyros, souflak en ouzo smaakt in het land van herkomst natuurlijk nog stukken beter! Een last minute Griekenland is een echte aanbeveling als je wil ontspannen in heerlijke temperaturen in een prachtig land!

Op zoek naar een andere bestemming?

Ben je op zoek naar een andere mooie bestemming voor een last minute zonvakantie? Bekijk dan direct onze bestemmingen pagina waarop je prachtige bestemmingen vindt voor een mooie last minute vakantie.