Last minute Turkije

Turkije is één van de mooie landen aan de Middellandse Zee. Een geweldige bestemming voor een vakantie met zon, zee en strand. In Turkije is het altijd warm en schijnt meer dan 300 dagen per jaar de zon. Prima ingrediënten voor fantastische super last minute naar Turkije. Een super last minute Turkije betekent nu boeken, deze week nog weg! In dit artikel behandelen we alle mogelijkheden voor een leuke zonvakantie naar Turkije. Ook vind je hieronder direct alle aanbieders waarbij je een goedkope vakanties kunt boeken.

Vergelijk direct alle super last minute reizen naar Turkije


Feiten over Turkije

Turkije heeft 80 miljoen inwoners en de hoofdstad is Ankara. Er wordt betaald met de Turkse Lira en in het land wordt Turks gesproken. In Turkije is het één uur later dan in Nederland. De vliegtuigmaatschappijen vliegen in 3,5 uur naar Turkije.

Turkije heeft prachtige badplaatsen waar heerlijk genoten kan worden van zon, zee en strand. De meeste plaatsen liggen aan de Turkse Rivièra. Ook de Egeïsche Kust en de Lycische kust beschikken over mooie en pittoreske badplaatsen.

Turkse Rivièra

De Turkse Rivièra is een van de mooiste kusten van de Middelandse Zee. Alanya, Antalya, Belek en Kemer zijn gelegen aan deze kust. Alanya is de populairste vakantiebestemming in Turkije. Een stad voor zowel de cultuurliefhebbers als de levensgenieter. Deze badplaats een levendig centrum en witte zandstranden. Antalya heeft een gezellig oud stadscentrum, een prachtige jachthaven en twee witte stranden. Belek is de meest exclusieve vakantiebestemming in Turkije. Kemer is een oud vissersdorpje met een pittoreske haven. Kemer heeft zowel een zandstrand als een kiezelstrand. De Turkse Riviera is ieder jaar voor vele Nederlanders de favoriete plek voor een super last minute Turkije.

Egeïsche Kust

De Egeïsche kust staat bekend om zijn prachtige baaien, witte stranden, goed eten en veel gezelligheid. De bekendste plaatsen van de Egeïsche kust zijn Kusadasi, Bodrum en Gümbet. Kusadasi is één van de drukbezochtste badplaatsen in Turkije. Deze stad is gelegen in een schitterende baai. Restaurants, bars en winkelmogelijkheden zijn in overvloed in deze badplaats. Bodrum heeft een pittoresk centrum met veel smalle straatjes. Ook heeft deze plaats een gezellige Turkse bazaar. Het levendige Gümbet beschikt over lange wandelpromenade met winkels, restaurants en bars.

Lycische Kust

De Lycische kust beschikt over witte stranden, grote baaien en fantastische natuur. De bekendste plaatsen in de Lycische kust zijn Fethiye en Marmaris.

Fethiye is een pittoreske havenstad. Ook heeft deze badplaats smalle winkelstraatjes, gezellige restaurants en bars en een kilometer lang kiezelstrand. Marmaris is een badplaats gelegen aan een azuurblauwe baai. Marmaris heeft een modern centrum, een jachthaven, een promenade en een breed zandstrand.

Super Last minute Turkije, deze week nog weg?

Naar alle badplaatsen in Turkije worden wel super last minute reizen aangeboden. Je kunt binnen een week al op een leuke, zonnige Turkse badplaats verblijven. Bij een super last minute Turkije kun je zelfs soms al de volgende dag vertrekken! Tijdens de last minute reizen verblijf je in 3 tot 5 sterren hotels. De last minute kunnen op basis van logies, half pension of all-inclusieve zijn. De prijzen voor een super last minute zijn volledig afhankelijk van de wensen die je stelt. De prijzen beginnen vanaf 250 á 400 euro per persoon en kunnen oplopen tot ongeveer 1500 euro per persoon.

Over ons: Super-LastMinute.nl

Super Last Minute = vandaag boeken en deze week nog weg. Dit principe zorgt vaak voor een super scherpe prijs voor jouw vakantie! Super-Lastminute.nl levert informatie over deze manier van reizen en toont de goedkoopste aanbieders bij elk land.