Corendon Vliegvakanties

Corendon VliegvakantiesCorendon Vliegvakanties is zoals de naam het al zegt een echte vliegvakantie specialist en staat bekend om de lage prijzen. De prijsvechter biedt voornamelijk vakanties aan met het vliegtuig naar Turkije, Spanje, Griekenland, Tunesie en Egypte. Tegenwoordig behoort echter ook Curacao tot een van de bestemmingen van Corendon.

De reisorganisatie met een hoofdkantoor in Noord-Holland is in Nederland gestart en heeft een aantal kernwaarden. Dit zijn: de beste prijs/kwaliteit, de beste service en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Deze waarden zorgen er voor jou als reiziger voor dat je op reis kunt met een betrouwbare aanbieder die reizen aanbiedt tegenover scherpe prijzen.

Ook voor rondreizen naar onder andere Spanje, Turkije, Macedoniƫ en Egypte ben je bij Corendon aan het juiste adres. Het last minute aanbod van Corendon Vliegvakanties is ook zeer uitgebreid en staat vol met veel hotels. Het is dan ook echt de moeite waard om de super last minutes eens te bekijken en wellicht kun je morgen nog op vakantie!