Super last minute Cruise, ontdek de wereld en geniet

Een cruisevakantie is een manier van reizen waarbij je volledig tot ontspanning komt en in korte tijd kunt genieten van een groot aantal prachtige plekken op de wereld. Cruisevakanties worden daarom steeds populairder onder de Nederlanders, uit de laatste nieuwsberichten blijkt dat Nederlanders tot wel 30 procent vaker voor een cruisevakantie kiezen! Wij leggen je graag uit wat de mogelijkheden zijn voor een lekkere last minute cruise.

Vergelijk direct alle cruise aanbieders


Waarom een cruisevakantie?

Cruisevakanties zorgen voor veel ontspanning, alles wordt aan boord geregeld en je hoeft je nergens zorgen over te maken. De faciliteiten aan de cruiseschepen zijn bovendien erg luxe waardoor je altijd wel iets leuk te doen hebt! Tijdens een cruisevakantie leer je vaak ook veel nieuwe mensen kennen vanuit delen uit heel de wereld!

Een cruisevakantie is verder ook een manier van reizen waarbij je heel veel van de wereld kunt zien. Zo maakt een cruiseschip regelmatig stops en heb je een of twee dagen de tijd om een plek te ontdekken. Er zijn een groot aantal mogelijkheden tot excursies maar je kunt uiteraard ook gewoon heerlijk shoppen of eten in een grote stad.

Tot hoe ver van tevoren kan ik een super last minute cruise boeken?

Cruisevakanties kunnen over het algemeen niet tot een dag van tevoren geboekt worden. Super last minute cruises zijn dan ook niet gebruikelijk. Wat wel geboekt kan worden is een last minute cruise. Deze kunnen tot wel 5 dagen van tevoren worden geboekt en zijn bovendien vaak super scherp geprijsd vanwege de hoeveelheid lege kamers aan het cruiseschip die op dat moment nog niet verkocht zijn.

Welke soorten cruisevakanties zijn er?

Er zijn verschillende soorten cruisevakanties, het is daarom belangrijk om te weten welke last minute cruise het beste bij je past.

– Actieve cruisevakanties
Actieve cruisevakanties zijn bedoeld zijn voor reizigers die van excursies houden en het niet uitmaakt of zij aan boord kunnen zonnen. De luxe aan boord is uiteraard wel aanwezig!

– Relax cruisevakantie
Cruisevakanties waarbij je kunt relaxen is een cruise waarop je ongetwijfeld veel wil zonnen, stops wil maken om gewoon lekker uit eten te gaan of te shoppen. En veel faciliteiten aan boord wil hebben. Bekijk de verschillende last minute cruisevakanties goed om te kijken of de vakantie aansluit bij je wensen!

Een greep uit het last minute cruise assortiment van onze aanbieders:
– Cruise Noorse Fjorden
– Cruise West Europa
– Middellandse Zeecruise
– Caribbean cruise

Over ons: Super-LastMinute.nl

Super Last Minute = vandaag boeken en deze week nog weg. Dit principe zorgt vaak voor een super scherpe prijs voor jouw vakantie! Super-Lastminute.nl levert informatie over deze manier van reizen en toont de goedkoopste aanbieders bij elk land.