Reisverzekering

Ook onze tip over de reisverzekering is enorm belangrijk. Je moet er niet aan denken wat er mogelijkerwijs allemaal kan gebeuren tijdens je vakantie. Zelf denk je natuurlijk dat je alleen maar gaat genieten, lekker eten en veel mooie dingen zien.

Maar vakantie is net als thuis. Normaliter gaat alles goed, gebeurt er niets ergs of minder leuks.

Maar wat nu als er wel wat gebeurt? Je portemonnee wordt bijvoorbeeld door een zakkenroller gestolen. Weg vakantiebudget. Of je mobieltje valt in het water, je verliest je reischeques, of misschien nog erger…

Het is daarom altijd erg verstandig om goed verzekerd op reis te gaan. Enerzijds doe je dat door goed te kijken of je auto goed verzekerd is in het buitenland, mits je met de auto op vakantie gaat, anderzijds door te kijken hoe je zorgverzekering omgaat met eventuele medische kosten die in het buitenland kunnen ontstaan.

En je sluit natuurlijk een doorlopende of kortlopende reisverzekering af, die onder andere verlies en diefstal van geld en waardevolle spullen afdekt.

Een dergelijke reisverzekering kan je bij iedere tussenpersoon afsluiten, wordt vaak bij de boeking van je Super Last Minute aangeboden, en zelfs de meeste banken kunnen een reisverzekering voor je verzorgen.