Last minute Bulgarije

Bij een last minute zonvakantie denk je ongetwijfeld niet als eerste aan Bulgarije. Toch is Bulgarije een geweldige bestemming voor een mooie last minute vakantie. Bulgarije is een relatief goedkope vakantiebestemming in vergelijking met andere landen.

Ook heeft het land een rijke geschiedenis en cultuur, een prachtig landschap en kilometers witte zandstranden. Bulgarije heeft veel bezienswaardigheden zoals kloosters, kerken en oude steden en een aantal staan op de werelderfgoedlijst.

Vergelijk nu alle last minute vakanties Bulgarije


Bestemmingen in Bulgarije

Populaire bestemmingen voor een last minute reis naar Bulgarije zijn: Albena, Duni
Varna, Golden Sands en Sunny beach. Al deze plaatsen horen bij de Bulgaarse kust en liggen aan de de Zwarte zee. De hele Bulgaarse kust heeft prachtige zandstranden en een kalme zee. In de verschillende plaatsen kun je genieten van boulevards met veel restaurants en winkels. Ook hebben de plaatsen een bruisend nachtleven. In de restaurants kun je genieten van de traditionele Bulgaarse keuken.

Last minute naar Bulgarije, morgen al weg!

Met een super last minute vertrek je de volgende dag of deze week al naar Bulgarije. De prijzen van een last minute vakantie naar Bulgarije beginnen vanaf 200 euro per persoon. De prijzen kunnen maximaal oplopen tot 700 euro per persoon. De last minute reizen worden alleen aangeboden met vlucht. De reisduur van de vakantie kan zelf gekozen worden. De vakanties kunnen op basis van logies, half pension of all inclusive. Ook kun je kiezen uit een appartement of een hotel.

Over ons: Super-LastMinute.nl

Super Last Minute = vandaag boeken en deze week nog weg. Dit principe zorgt vaak voor een super scherpe prijs voor jouw vakantie! Super-Lastminute.nl levert informatie over deze manier van reizen en toont de goedkoopste aanbieders bij elk land.