Last minute bestemmingen

De meeste Nederlanders gaan vaker dan één keer in het jaar op vakantie. Natuurlijk in de wintermaanden vaak op wintersport, of juist naar de winterzon, en in de zomermaanden zijn vooral bestemmingen als Frankrijk erg populair.

Steeds vaker echter wordt op het laatste moment geboekt, en begint de zoektocht naar de meest geschikte Lastminute vakantie. Daar bij zijn toch wel een vijftal bestemmingen populairder dan andere bestemmingen, misschien omdat het aanbod wat betreft Last Minutes groter is.

Bekijk nu direct ons aanbod voor de volgende bestemmingen:

 

Algarve

De Algarve , en vooral de bestemming Albufeira, is een steeds populairder wordende bestemming. En vooral als Last Minute, en dat is natuurlijk niet voor niets. Een regelrechte topbestemming met een rijke geschiedenis, die toch vooral bekend staat vanwege de prachtige en goede golfbanen.

Egypte

Een land met historie, de piramiden en de sfinx, en tal van andere bezienswaardigheden. En ook nog eens gelegen aan één van de meest geliefde stranden en vooral een land met perfecte duikplekken. Ondanks alles een topbestemming voor de Last Minute.

Kreta

Eindeloze happy hours in de vele cocktailbars, en natuurlijk erg op Nederlanders gericht. Toch ook een bestemming met veel cultuur en geschiedenis. Bijvoorbeeld het dorpje Myrtos in het zuid-oosten van Kreta.

Mallorca

Spanje in zijn geheel is al een bestemming waar veel vakantiegangers in de zomermaanden op vakantie gaan. Mallorca daarentegen is één van de belangrijkste Last Minute bestemmingen, en niet alleen in de zomermaanden, maar ook voor vakantiegangers die de herfstzon of de winterzon willen opzoeken.

Turkije

Turkije kan wat de grootte van de stroom toeristen betreft steeds beter vergeleken worden met Spanje, met dien verstand dat hier steeds meer Nederlanders in de wintermaanden op vakantie gaan. Maar ja, het is dan ook heerlijk met de kerstdagen in Turkije terwijl het buiten rond de 25 graden is.