Last minute Spanje

Spanje is een populaire bestemming voor een super last minute reis. Het is een vakantiebestemming met voor iedereen wat wils. Spanje is ook een geschikte bestemming voor gezinnen. Witte stranden, prachtige natuur, veel zon en sfeervolle centrums zorgen voor de perfecte last minute vakantie. Ook de Spaanse Tapas en wijn moet je een keer geproefd hebben.

Naast zonnen kunnen in Spanje ook veel bezienswaardigheden bezocht worden. 44 Werelderfgoeden staan in Spanje. De hoofdstad Madrid of de wereldstad Barcelona zijn prachtige steden met veel bezienswaardigheden. Geld wisselen in Spanje hoeft niet, want je kunt gewoon met je euros betalen.

Alle aanbiedingen voor een super last minute naar Spanje


De Spaanse bestemmingen

De Spaanse costa’s, de Canarische eilanden en de Balearen zijn fantastische bestemmingen voor een last minute reis. Al deze bestemmingen zijn populair onder last minute liefhebbers. Op het Spaanse vaste land bevinden zich de Costa’s. Zo kun je een last minute reis naar de Costa Brava, Costa Dorada, Costa Blanca, Costa del Sol en de Costa de la Luz boeken.

Een last minute reis naar de Balearen betekent een reis naar Ibiza, Mallorca of Menorca. De Canarische eilanden bestaan uit La Palma, La Gomera, El Hierro, Tenerife, Gran Canaria, Fuerteventura en Lanzarote. Naar al deze eilanden kan een last minute reis worden gemaakt.

Een super last minute vakantie naar Spanje = deze week al weg

Een super last minute naar Spanje betekent binnen 5 dagen al een overheerlijke zonvakantie. Met een super last minute kun je misschien zelfs morgen al relaxen op het strand en genieten van Spaanse tapas.

De vliegvakanties beginnen vanaf 250 euro per persoon. De autovakanties beginnen vanaf 100 euro per persoon.
Een last minute naar Spanje kost maximaal 1200 euro per persoon. Hotels, appartement, stacaravan of een vakantiewoning, het is allemaal mogelijk bij een last minute vakantie. De meeste reizen zijn op basis van logies. Een all inclusive reis naar Spanje is ook mogelijk. Bekijk hiervoor eens op deze gespecialiseerde website.

Over ons: Super-LastMinute.nl

Super Last Minute = vandaag boeken en deze week nog weg. Dit principe zorgt vaak voor een super scherpe prijs voor jouw vakantie! Super-Lastminute.nl levert informatie over deze manier van reizen en toont de goedkoopste aanbieders bij elk land.