Last minute Kroatie

Kroatië is een geweldige bestemming voor een zonnige last minute reis. Kroatie heeft een fantastische kust, pittoreske vissershaventjes, unieke levendige steden en plaatsen en een bijzondere natuur. Ook het klimaat in Kroatië is aangenaam. Het land heeft een rijke cultuur en een interessante geschiedenis. Kroatië is het perfecte land om met uw eigen auto te ontdekken en te boeken als last minute vakantie.

Alle last minutes Kroatië bekijken


Het Kroatische Istrië

Het Kroatische schiereiland Istrië is de favoriete bestemming voor last minute liefhebbers. Istrië ligt ter hoogte van Venetië. Dit schiereiland heeft ruim 30 kilometer kustlijn. De stranden aan deze kustlijn mogen zich de meest schone stranden van het Middellandse zeegebied noemen.

Op het schiereiland zijn sfeervolle plaatsen en de nostalgische vissershaventjes als Pula, Poreç, Rovinj en Vrsar. In deze plaatsen kun je genieten van het prachtige uitzicht, de heerlijke terrasjes en de natuurlijk de stranden. Ook heeft dit schiereiland prachtige zoetwaterbronnen, onvergetelijke heuveltoppen en schitterende wijngaarden. Istrië heeft ook een Nationaal Park met een safaripark en archeologische ontdekkingen.

Ook kun je een boottocht maken langs de verstopte baaien of langs Lim Fjord. In Lim Fjorn kweekt men oesters en mosselen.

Kroatie, een goedkope bestemming voor een super last minute vakantie

Kroatië is een goedkope bestemming voor een last minute reis. Reizen naar Kroatie worden aangeboden vanaf ongeveer 175 euro per persoon. De reis kost maximaal 500 euro per persoon. Met een super last minute vakantie kun je kun je misschien al morgen genieten van deze fantastische bestemming.

Verblijf in Kroatie

Je verblijft tijdens jouw reis in een hotel. De reisduur van de last minute reis kan variëren van 4 tot 22 dagen. Ook kun je kiezen tussen logies of half pension. De hotels tijdens deze last minute reis zijn van alle gemakken voorzien en bij de hotels kun je een eventuele auto gratis je auto kwijt.

Over ons: Super-LastMinute.nl

Super Last Minute = vandaag boeken en deze week nog weg. Dit principe zorgt vaak voor een super scherpe prijs voor jouw vakantie! Super-Lastminute.nl levert informatie over deze manier van reizen en toont de goedkoopste aanbieders bij elk land.