Super all inclusive last minute naar een mooie bestemming

Een verzorgde zonvakantie? Zon, zee, strand en niets extra betalen. Dat kan met een all inclusive last minute reis. Er zijn genoeg mogelijkheden voor een perfecte all inclusive reis. De reizen zijn zowel voor gezinnen als voor koppels. Voor ieder wat wils!

Vergelijk nu direct alle super all inclusive vakanties


Welke bestemming?

All inclusive last minutes worden aangeboden naar Spanje, Egypte, Turkije, Bulgarije, Griekenland en Italië. De all inclusive accommodaties in Eypte liggen in Hurghada en Marsa Alam. In Spanje liggen de meeste accommodaties die over all inclusive beschikken, op de Canarische eilanden. Een aantal accommodaties liggen aan de Spaanse Costa’s. De all inclusive accommodaties in Turkije liggen verspreid over de Egeïsche Kust, Lycische Kust en Turkse Rivièra. In Bulgarije liggen de accommodaties aan de Zwarte Zee kust. Op de Griekse eilanden kan ook genoten worden van een all-inclusive vakantie. De Italiaanse accommodaties met All-inclusive liggen onder meer aan de Italiaanse Rivièra en het Gardameer.

Uw verblijft tijdens uw all inclusive vakantie

All inclusive vakanties worden aangeboden in hotels en appartementen met 2 tot 5 sterren. De accommodaties hebben verschillende restaurants en bars en beschikken over allerlei faciliteiten zoals een zwembad, een fitness, watersportmogelijkheden en internet. Op de kamer is airconditioning aanwezig. Ook is er vaak overdag of in de avond entertainment aanwezig. In sommige landen beschikken de al inclusive accommodaties ook over een waterpark. Dit komt het meest voor in Turkije en Egypte. De accommodaties hebben een uitstekend activiteiten programma. De meeste hotels zijn kindvriendelijk en beschikken over familiekamers.

Toe aan ontspanning in een van de zonnige landen? Met meeste last minutes bent u binnen vier weken op een zonnige bestemming. Met een super last minute kun je morgen al in zo’n accommodatie zitten. De prijzen voor een all inclusive last minute met eigen vervoer beginnen vanaf 150 euro. De prijzen voor een last minute met het vliegtuig beginnen vanaf de 400 euro. De prijzen kunnen oplopen tot 1400 euro per persoon.

Over ons: Super-LastMinute.nl

Super Last Minute = vandaag boeken en deze week nog weg. Dit principe zorgt vaak voor een super scherpe prijs voor jouw vakantie! Super-Lastminute.nl levert informatie over deze manier van reizen en toont de goedkoopste aanbieders bij elk land.